450m² opblaasbare spelen, 800m² waterpark
450m² opblaasbare spelen, 800m² waterpark
450m² opblaasbare spelen, 800m² waterpark
450m² opblaasbare spelen, 800m² waterpark
Votre séjour

-10% op boekingen voor 31 Januari 2019

Lees meer <

Welkom in Loire Valley in Yelloh! Village Parc de Montsabert

Open van 5 April tot en met 8 september 2019

Een 4-sterren familie camping in een groen en bosrijk park, met veel voorzieningen!

Welkom in de Loire-vallei, geclassificeerd als een UNESCO World Heritage. Onze camping is ideaal gelegen in de buurt van vele kastelen van de Loire, tussen Saumur en Angers, in het hart van een bos van 10 hectare. Onze camping nodigt u uit om te ontspannen, om je batterijen op te laden en om plezier te maken!

U kan genieten van de faciliteiten van onze 4-sterren camping met een waterpark, gelegen aan de voet van het kasteel van Montsabert, een paar kilometer van de mooiste rivier van Frankrijk: de Loire. Een overdekt verwarmd zwembad,sportfaciliteiten, entertainment en diverse activiteiten wachten op u tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Park van Montsabert ****.

Gelegen in het natuurpark Loire-Anjou-Touraine, ontdek de mooiste kastelen van het departement: kateel van Brissac, Angers, Saumur, Brézé, Montsoreau, Montreuil-Bellay en nog vele anderen!

Bezoek ook de meest beroemde bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de legendarische manege van Saumur, Le Cadre Noir, de dierentuin Bio-park van Doué la Fontaine, de Puy du Fou, Terra Botanica, Futuroscope, de Koninklijke Abdij van Fontevraud, Troglodytes en proef de uitstekende gastronomie van de regio !

Een ideale camping voor de hele familie

Un camping idéal pour toute la famille ! Faites le tour de nos différentes prestations avec le Trampo'Forest, la piscine, le club enfant, le Yellito Park et plein d'autres encore.

Verhuur hebergement de vacances mobil home velo Activiteiten balançoire fillette activité jeux enfant Diensten service restauration pizzas serveuse restaurant

Een breed scala aan accommodaties

> Blader door alle verhuur <
Camping Yelloh! Village près de Saumur